Kontakt telefon

Za sve detaljnije informacije o psihoterapiji možete me kontaktirati na broj 060/149 50 55 (Jelena Vasiljević). Takođe, za kontakte iz inostranstva naći ćete me na Viber ili WhatsApp aplikaciji, preko istog broja.

Online psihoterapija

Ukoliko ne živite u Beogradu i želite psihoterapiju online, moguće je zakazati i Skype razgovor. Ova opcija vam je na raspolaganju, bez obzira na mesto stanovanja, ukoliko zbog svojih obaveza niste u mogućnosti da dolazite na seanse i želite da iz svog doma obavljate terapiju. Za Skype seansu je neophodna stabilna internet veza i kamera, jer je za rad vizuelni kontakt veoma značajan i ne možemo postići željene rezultate bez toga. Više o online terapiji možete pronaći u ovom tekstu na mom blogu.

Pitanja o psihologiji i psihoterapiji

Svoja pitanja o psihoterapiji možete poslati i na e-mail adresu psihoterapeutika@gmail.com. Za hitnije odgovore preporučujem kontakt telefonom, dok odgovor na mail možete očekivati u roku od jednog dana. 

Zanimljivosti iz psihologije i psihoterapije

Zanimljivosti iz psihologije i psihoterapije naći ćete na Facebook stranici Psihoterapeutika. Sve tekstove, motivacione postere i poruke delimo i na Twitter nalogu sa istim imenom. Posetite i blog, gde redovno pišem o psihoterapiji, emocionalnoj pismenosti i psihologiji uopšte. Tamo ćete možda pronaći odgovore na neka svoja pitanja i svakako unaprediti samostalni rad na sebi.