Radionice

Radionica o partnerskim odnosima: Razumite svoje ljubavne izbore I

Prva u nizu radionica o partnerskim odnosima Razumite svoje ljubavne izbore inspirisana je primerima iz ličnog okruženja autorki i iskustvom iz rada sa klijentima. Sadržaj radionice oslanja se na rad Barbare De Anđelis, jedne od najnaprednijih američkih stručnjaka u oblasti partnerstva i međuljudskih odnosa, i autorke više bestselera.

Ako su neka od vaših pitanja:
– kakve ja to izbore partnera pravim?
– da li sa mnom nešto nije u redu kada ne mogu da ostvarim dugu vezu?
– zašto mi se uvek ponavljaju slične priče?
– jesu li moja očekivanja previsoka ili možda nemam adekvatan kriterijum?
– kako da pokažem svoja osećanja i iskomuniciram svoje želje?

Na radionici ćete otkriti svoju šemu po kojoj birate „uvek iste“ ili slične tipove partnera i priče, kao i kako da je promeniite; u koje ljubavne mitove verujete i koje su praktične posledice vaših uverenja; naučićete da prepoznate određene osobine kod potencijalnog partnera i da procenite da li se uklapaju sa onim što vama treba, i na kraju kako da pređete put od mučenja sebe pitanjem „kako da mu/joj se dopadnem“ do toga „može li ova osoba da zadovolji moje potrebe i ispuni moja očekivanja“…

Uradićemo i nekoliko testova i praktičnih vežbi koje će vam pomoći da lakše shvatite obrasce koje pravite, kao i da napravite nove izbore i donesete nove odluke.

Radionicu vode:
Milica Novković Čočić, coach Transakcione analize, master menadžer kulture i medija i apsolvent master studija kliničke psihologije
Jelena Vasiljević, praktičar Transakcione analize, diplomirani psiholog

 

Radionica je u nedelju 22. 04. 2018. od 16 do 19:30 časova, sa jednom pauzom.

Učešće u radionici je: 1500 din.

Zbog ograničenog broja mesta potrebno je da se prijavite preko naše Fejsbuk stranice, na mail psihoterapeutika@gmail.com ili na broj telefona 060 149 50 55. Kako biste osigurali svoje mesto na radionici potrebno je da uplatu izvršite do četvrtka 19. 04. 2018. Za sve detaljnije informacije možete nas kontaktirati.